Az Év Medikusa Díj 2020

A Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság, a Magyar Orvostanhallgatók Szövetségének támogatásával idén is pályázatot ír ki “Év Medikusa” címmel. A 400.000 forintos pénzjutalommal járó díj célja elismerni a sikeres egyetemi tanulmányaik mellett kiemelkedő közéleti teljesítményt nyújtó orvostanhallgatókat, akik legtöbbet tesznek az emberekért és a közösségért.

Az idén nyolcadik alkalommal jelenik meg az Egészségügyért Felelős Államtitkárság, a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő, a Magyar Kórházszövetség, az Orvos Szakmai Kollégium és a Magyar
Egészségügyi Menedzsment Társaság támogatásával az egészségügy egészét átfogó és értékelő Medicina TOP évkönyv.
A könyvhöz kapcsolódóan “Év Medikusa” címmel pályázatot írt ki a kiadvány zsűrije és szerkesztőbizottsága. A díj célja elismerni az egyetemi tanulmányaik során kiemelkedő tudományos, tanulmányi és közéleti teljesítményt nyújtó orvostanhallgatókat.

Olyan orvostanhallgatók jelentkezését várjuk, akik a 2019/2020-as tanévben tanulmányaikat folyatják valamelyik orvosegyetemen és legalább két lezárt félévvel rendelkeznek.

A pályázáshoz a pályázati adatlapot a http://memt.hu/ev-medikusa/ honlapon lehet elérni!
A pályázatokat a szükséges mellékletekkel együtt kérjük, hogy az evmedikusa@memt.hu címreküldjék el 2020. szeptember 30-ig.