MOSZ hétvége 2019

2019 szeptember 27 és 29 között Debrecenben zajlott Magyar Orvostanhallgatók Szövetségének (MOSZ, korábban MOE, nemzetközi nevén HuMSIRC) vezetőségi találkozója a Debreceni Orvostanhallgatók Egyesületének (DOE) szervezésében.

A MOSZ hétvége során történt a 2019/2020-as tanévre vonatkozó Tisztújító Küldöttgyűlés. Valamint ez az alkalom a frissen választott vezetőség első hivatalos találkozója. Az esemény célja, hogy az új vezetőség megismerje egymást, megkezdjék a közös munkát, meghatározzák a következő év fő irányvonalait, az elérendő célokat. Az esemény szervezésével lehetőséget adunk a tagegyesületeknek, hogy jobban belelássanak az IFMSA-jel (International Federation of Medical Students’ Associations) folytatott nemzetközi munkába és ezáltal lehetőséget adjunk tagjainknak, hogy megismerjék a szövetség működését, a vezetőségi tagok feladatait.

Terveink között szerepel, mind az általunk készített kampányok szakmai fejlesztése valamit, hogy partnereinkkel megújítsuk együttműködésünket. Bízunk benne, hogy a tanév során sikerül elérni ezeket a célokat és minél több egészségügyi hallgató kap lehetőséget, hogy tudását bővítse és szélesítse látókörét!

insert image: